nieuws

Open dag op komst in voedingsziekenhuis

Catering

Wie meer wil weten van het maaltijdconcept At Your Request, dat patiënten in staat stelt om de hele dag door eten en drinken te bestellen, kan op 16 maart een bezoek brengen aan Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

Open dag op komst in voedingsziekenhuis

Het ziekenhuis houdt op zaterdag 16 maart een open dag. Er zijn demonstraties, proeverijen en stands. Het is mogelijk een kijkje te nemen op verschillende afdelingen en poliklinieken. Bezoekers kunnen vragen stellen aan medisch specialisten, verpleegkundigen, diëtisten en andere professionals. Men kan verschillende kleine testjes laten doen of controles laten uitvoeren.

Het ziekenhuis is voedingsziekenhuis en laat dit zien door de maaltijdservice At Your Request – in Misset Catering 1 vindt u hierover een uitgebreide reportage – voor klinische patiënten en de vele gezonde hapjes en drankjes. Er zijn voedingsadviezen voor alle bezoekers. Het centrale thema ‘Goede zorg proef je!’ komt overal terug op de open dag. Dit betekent zelf ervaren, doen, voelen, zien en proeven. Ook de deskundigheid op het gebied van voeding en bewegen kunnen bezoekers zelf testen.

De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Het complete programma is binnenkort te vinden op www.geldersevallei.nl.

Reageer op dit artikel