nieuws

Van Leeuwen wint prijs

Catering

Van Leeuwen Catering op Maat is de winnaar geworden van de Kab Ondernemersprijs 2012. Dat is een prijs voor creatief samenwerken, zo meldt Het Krantje Online.

Van Leeuwen wint prijs

Voor deze editie van de ondernemersprijs stond de ‘klik’ centraal tussen de ondernemer als werkgever en zijn jonge werknemers. Over cateraar Van Leeuwen zei de jury: ‘Ze zijn creatief, snel en gemotiveerd. Naast dat het  bedrijf veel jongeren een arbeidsplaats biedt, heeft het een bijzondere relatie met het onderwijs vanwege de levering van gezonde catering voor schoolkantines.’

Uit handen van Erwin Toet (Kab) nam algemeen-directeur Klaas van Leeuwen de bijbehorende wisseltrofee in ontvangst. Gevraagd naar de achtergrond van zijn ‘verjongend’ bedrijfsbeleid, zei Van Leeuwen dat er veel inspiratie valt te putten uit jonge mensen. ‘Het behoedt je voor bedrijfsblindheid. Door hun nuchterheid en eenvoud kunnen gedachten uit minder ervaren hoek wel eens heel nuttig zijn. Zo kun je samen tot vernieuwende ideeën komen.’

Reageer op dit artikel