nieuws

Cateraars kunnen rendement opvijzelen

Catering

Door beter te sturen en sneller te reageren kunnen cateraars het rendement op hun locaties sterk verbeteren. Dat blijkt uit een bijdrage in Misset Catering 2 dat op 11 april zal verschijnen.

Cateraars kunnen rendement opvijzelen

In het artikel geven twee deskundigen aan dat meer grip leidt tot betere resultaten. Grip hebben op alle factoren die de kostprijs beïnvloeden, is belangrijk. ‘Daardoor kun je snel  bijsturen met als gevolg.’

Ze omschrijven hun bedrijf als een rendementspartner. De kern van de onderneming bestaat uit software die managers in staat stelt om hun rendement te verhogen. Alle factoren die invloed hebben, worden samengevoegd met als gevolg dat de manager ziet wat er aan de hand is en daardoor gericht en snel kan bijsturen.

Het gaat om een online instrument dat zorgt voor meer organisatie en inzicht in de processen rondom het administreren en registreren van personeel en omzet, zo meldt het bedrijf. ‘Omzetregistratie en-prognoses, kassa opmaak, personeelsadministratie, roosteren, urenregistratie en communicatie.’ En verder: ‘Een volledige administratie en registratie zorgen voor inzicht in het resultaat. De manager stuurt op arbeidsproductiviteit en verbetert zijn rendement.’

Reageer op dit artikel