nieuws

Catering FC Groningen scoort punten

Catering

De cateringmedewerkers van FC Groningen zijn de meest klantvriendelijke van de hele eredivisie. Dat is het oordeel van ‘duizenden supporters’ die in het kader van het Eredivisie Fan Onderzoek hun mening hebben gegeven.

Catering FC Groningen scoort punten

Het onderzoek vond plaats in opdracht van Eredivisie CV en KNVB Expertise. Blauw Research nam het onderzoek voor zijn rekening. ‘De catering bij FC Groningen wordt goed beoordeeld’, zo wordt gemeld. ‘De beoordeling van de klantvriendelijkheid van het personeel is het beste van alle Eredivisie clubs (79 procent).

Uit het onderzoek blijk dat acht van de tien supporters een cateringgelegenheid bezoekt in het stadion. Over de meeste onderdelen is meer dan de helft niet tevreden of neutraal. Uitzonderingen daarop zijn de klantvriendelijkheid (65 procent tevreden) en aantal verkooppunten (56 procent tevreden). Kwaliteit, assortiment, snelheid en betalingsmogelijkheden scoren lager. Tussen de 45 en de 48 procent is hierover tevreden.

Reageer op dit artikel