nieuws

Jarig Vitam deelt ijs uit

Catering

Vitam catering bestaat tien jaar en deelt daarom ijsjes en cadeaus uit. Zodra het kwik boven de 25 ˚C uitreikt, worden alle lunchgasten binnen de bedrijfscatering getrakteerd op een ijsje.

Jarig Vitam deelt ijs uit

Vitam gaat daarnaast cadeaus uitdelen onder haar gasten. Wie de website Jouwvitam.nl bezoekt kan zich aanmelden. Hij of zij maakt kans op een cadeau, zoals een Coca Cola designstoel gemaakt van 111 flessen gerecycled plastic. Aanmelden kan tot 1 juni. De trekking vindt plaats op woensdag 12 juni.

In de jubileumkrant van Vitam laat algemeen directeur Marc Balvers weten dat Vitam gestaag is gegroeid naar een bedrijf met 280 medewerkers actief op ruim 70 locaties. ‘Vitam is ooit gestart met de gedachte dat bedrijfscatering ook anders kan of misschien wel anders moet. Deze gedachte is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor eten en drinken.’ Hij voegt toe dat een groeiend aantal gasten en opdrachtgevers deze mening deelt.

Reageer op dit artikel