nieuws

Catering Thalys internationaal aanbesteed

Catering

Thalys schrijft een internationale aanbesteding uit voor het servicepersoneel en de cateringdiensten aan boord. Deze diensten vormen een strategisch onderdeel binnen het Thalys-netwerk met verbindingen tussen Brussel, Parijs, Amsterdam en Keulen, meldt Treinreiziger.nl.

Catering Thalys internationaal aanbesteed

De aanbesteding omvat zowel de cateringdiensten als het cateringpersoneel. Ook de dienstverlening in de lounge van Brussel-Zuid, de kiosk van Brussel-Zuid en de diensten op het perron (momenteel onthaal in Paris-Nord en Brussel-Zuid) zijn inbegrepen.

In 2012 was 86,5% van de reizigers tevreden over Thalys. Die tevredenheid moet minimaal op het zelfde niveau blijven, zo meldt het bedrijf.  De catering moet eigentijds, vers en rijk aan biologische en lokale producten zijn.

Op 27 mei 2013 zal Thalys de informatie rondom de aanbesteding versturen aan de kandidaten die hun interesse hebben getoond. Voorstellen moeten voor 23 augustus 2013 ingediend worden. De verandering van leverancier wordt doorgevoerd op 1 augustus 2014.

Reageer op dit artikel