nieuws

Zorgmanagers blij met overstap naar cateraar

Catering

Ze stapten over van een zorgorganisatie naar een cateraar. Ruud van Brussel en Charles Janssen kwamen in een andere wereld terecht, zo blijkt uit een reportage in de Zorgspecial van Misset Catering.

Zorgmanagers blij met overstap naar cateraar

Ruud van Brussel was Hoofd Voedingsdienst van De Lunetten Zorggroep in Eindhoven.  Charles Janssen bekleedde de functie van Sectorhoofd Voeding in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond. Beiden stapten over naar Hutten Catering. Ze houden zich daar bezig met zorg. Dat is voor hen niet nieuw. Wel de wijze waarop ze bij Hutten te werk gaan. Niet treuzelen, innoveren, plezier hebben en gáán voor kwaliteit.

‘Het lijkt er op dat de gouden tijden van toen weer terug zijn’, zegt Van Brussel. ‘Ik heb Hutten Catering leren kennen als een dynamische onderneming waar kwaliteit op de eerste plaats komt. De klanten die voor Hutten kiezen, ondersteunen dat. Erg prettig om onder die omstandigheden te mogen werken.’

Charles Janssen stapte over naar hutten nadat zijn taak in het Elkerliek Ziekenhuis er op zat voor zijn gevoel. De zaak draaide naar behoren, Janssen wilde verder. ‘Ik ben geen man om op de winkel te passen en was toe aan een uitdaging.’

Die uitdaging kon hij krijgen bij Hutten Catering waar ze bezig waren om ziekenhuis Bernhoven op de rails te krijgen. Aan Janssen de taak om daar invulling aan te geven. Een pittige klus. Het ging om twee ziekenhuizen – één in Oss en één in Veghel – die samen verder gingen in een nieuw gebouw te  Uden. ‘Een enorm project. Ik had bijvoorbeeld te maken met 14 verschillende deelprojectgroepen. Die hadden we allemaal inbreng. Het komt daarbij van pas dat je de taal van de zorgt kunt spreken.’

De complete reportage treft u aan in de zorgspecial van Misset Catering.

Reageer op dit artikel