nieuws

Horecamanager Martijn Vrij verlaat FC Groningen

Catering

Horecamanager Martijn Vrij verlaat per 1 augustus De Euroborg en FC Groningen. De succesvolle manager heeft een andere uitdaging gevonden.

Horecamanager Martijn Vrij verlaat FC Groningen

Eerder dit jaar kwam de horeca van FC Groningen in het nieuws door uitgeroepen te worden tot de club met de meest gastvriendelijke cateringmedewerkers van de Eredivisie. Dit bleek uit het Eredivisie Fan Onderzoek.

Martijn Vrij trad in 2001 – hij was werkzaam bij De Cateraars- in dienst van FC Groningen. Hij kende veel turbulente momenten. ‘Daarnaast heb ik mooie innovaties mogen begeleiden. Denk aan uitbreiding van het stadion waarbij we extra horeca units in gebruik konden nemen, realisatie van een lunchrestaurant en recentelijk de verbouwing van de businessroom. Deze verbouwing is in horeca land niet onopgemerkt gebleven.’ Vrij wordt horecamanager van een nieuw te openen horecabedrijf in Garnwerd.

Reageer op dit artikel