nieuws

Maak kans op één van de zes Misset Catering Awards

Catering

In het kader van de Misset Catering Awards zijn er zes awards in het leven geroepen. De inschrijving voor deze zes awards staan nog open tot 1 juli aanstaande.

Maak kans op één van de zes Misset Catering Awards

Het gaat om de volgende awards. Een voor de beste manager uit de bedrijfscatering, een voor de beste manager uit de onderwijscatering, een voor de beste manager uit de instellingscatering en een voor de beste manager uit de event- c.q. partycatering. Daarnaast is er een award voor het meest innovatieve concept en eentje voor de beste gastvrijheidsmedewerker.

 

Mensen die willen meedoen of anderen op willen geven – bijvoorbeeld je baas, je collega, een opdrachtgever, een zakenpartner of iemand anders – kunnen zich melden op www.missetcateringawards.nl. Zij moeten dat doen voor 1 juli aanstaande. Door dat in te vullen kan de deelnemer duidelijk maken waarom hij of zij de beste is.

Reageer op dit artikel