nieuws

Cateraar Eurest ontvangt keurmerk voor schoonmaak

Catering

Een cateraar die een keurmerk voor de schoonmaakbranche ontvangt. Eurest Services heeft het OSB-Keurmerk behaald. Het OSB- Keurmerk is een kwaliteitsstempel dat de integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van bedrijven in de schoonmaak- en glazenwasserij garandeert, aldus Eurest.

Cateraar Eurest ontvangt keurmerk voor schoonmaak

Het OSB-Keurmerk is een nieuw label, dat exclusief is voor organisaties die de schoonmaak- en glazenwasserbranche waardig zijn. Doelstelling van het OSB-Keurmerk is dat er een meer gelijkwaardige en professionele verhouding ontstaat tussen schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers. Daarnaast biedt het OSB-Keurmerk opdrachtgevers meer zekerheid. Het voorkomt dat zij in zee gaan met partijen die hun zaken niet op orde hebben. Met het keurmerk heeft iedereen voortaan zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze bedrijven. De brancheorganisatie zorgt met het OSB-Keurmerk voor meer transparantie in de markt en verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

 

Verplichtingen

Bedrijven die in het bezit zijn van het OSB-Keurmerk worden opgenomen in het OSB-Keurmerkregister. Op 1 januari 2013 werd het register OSB-Keurmerkbedrijven geopend. Vanaf 1 mei 2013 moet elk OSB-lid voldoen aan de verplichtingen die het OSB-Keurmerk stelt. De leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke inspectie-instelling getoetst. Hierbij wordt gelet op tal van zaken waaronder de NEN 4400-1 Norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en specifieke OSB-eisen.

Reageer op dit artikel