nieuws

Bezorger boodschappen bedient bedrijven

Catering

Ook bedrijven in het noorden des lands kunnen boodschappen online bestellen en laten bezorgen. Het bedrijf Superbezorger meldt dat in het Nieuwsblad van het Noorden.

Bezorger boodschappen bedient bedrijven

Boodschappen bezorgd tot in de keuken. Dat kan toch alleen in de Randstad? Sinds kort bezorgt het bedrijf Superbezorger ook in Assen en omgeving. Onlangs ging in Hoogeveen een bezorgpunt open en ook Emmen moet binnenkort online boodschappen kunnen doen.

Superbezorger zit in Zwolle, maar werkt met lokale supermarkten. ‘We kozen voor Drenthe omdat hier in het Noorden nog niets is’, vertelt Robert Boelen, eigenaar van Superbezorger. Superbezorger dat vorig jaar oktober is begonnen, krijgt tussen de twintig en vijftig bestellingen per week. ‘Op onze website doe je boodschappen, wij versturen de order naar de supermarkt. Daar worden de boodschappen verzameld en uiteindelijk bezorgd.’

De doelgroep van Boelen is divers. Zo kopen ouderen via internet, maar ook tweeverdieners en bedrijven. ‘Spullen voor in de bedrijfskantine’, verklaart Boelen. Kopen via internet is wel iets duurder. Op een product zit een toeslag van 5 tot 10 procent voor de service. Voor het hele pakket betaal je €2,50 bezorgkosten.

Reageer op dit artikel