nieuws

Meinders Catering neemt Leenders over

Catering

Meinders Catering heeft partycateraar Leenders overgenomen. Hofleverancier Leenders blijft zich als vanouds richten op de ‘hoogste kwaliteit in de evenementen en partycatering’, zo meldt Meinders Catering.

Meinders Catering neemt Leenders over

Meinders Catering ziet voor beide cateringbedrijven voordelen van de overname. Zo zullen de opdrachtgevers van Leenders profiteren van het maatwerk en de efficiency van de eigen bakkerij van Meinders Catering, Brood BV, en van het ervaren en goed geschoolde personeel van WerQdag, de uitzendorganisatie van Meinders Catering. Ook kan Leenders nu gebruik maken van een ontwikkelingsafdeling en een proefkeuken.

Oud-eigenaar van Leenders Ad Bocxe noemt de overname in een persbericht de perfecte match. Hij ziet als belangrijke overeenkomsten de ambachtelijke keuken, duurzaam werken en maatschappelijke betrokkenheid. De cateraars blijven ieder hun eigen markt bedienen.

‘Leenders blijft de exclusieve kwaliteitscateraar die het altijd al was en zal volledig zelfstandig opereren’, aldus Richard Spierenburg, directeur van Meinders Catering. ‘Beide cateringmerken hebben hun eigen rol in de markt. Leenders richt zich daarbij duidelijk op de bovenkant van de party- en evenementenmarkt, op bijzondere diners en lunches.’

Reageer op dit artikel