nieuws

Ex-prof introduceert Broodje Bot

Catering

Een ex-profvoetballer die besluit aan stadioncatering te gaan doen. Het gebeurt bij eerste divisieclub De Graafschap in Doetinchem.

Ex-prof introduceert Broodje Bot

De ex-prof in kwestie is René Bot, nog steeds populair bij een deel van de aanhang van De Graafschap. Hij gaat in  stadion De Vijverberg broodjes kip verkopen, zo meldt De Gelderlander. Onder de naam Broodje Bot worden ze aangeboden.

Bot heeft laten weten dat hij op deze manier ervoor wil zorgen dat de Graafschap een zetje in de juiste richting krijgt. De club is slechts middenmoter in de eerste divisie en trekt weinig toeschouwers. Er is sprake van een dip. ‘Er moet wat gebeuren met de sfeer in het stadion’, zegt Bot.

Verder zegt hij: ‘Ik ga met de mensen praten en hoop dat het enthousiasme terugkeert.’ Als het aan Bot ligt blijft het niet bij de verkoop van broodjes. De ‘cateraar’ wil ook wat gaan betekenen voor de spelersgroep. ‘Ik weet precies wat je moet doen om hier te slagen. De Graafschap is mijn club.’

Reageer op dit artikel