nieuws

Broers starten cateringbedrijf in bankpand

Catering

Douwe en Ron Albada startte in het nieuwe jaar met cateringbedrijf D&R Catering. De thuisbasis is het oude Rabobankpand in Heerenveen. ‘We hebben hier een professionele keuken tot onze beschikking.

Broers starten cateringbedrijf in bankpand

Via Camelot Workspace, een organisatie die onnodige leegstand van gebouwen tegengaat, en ruimte verhuurt tegen lage prijzen, kunnen startende ondernemers een kans krijgen om een eigen zaak te beginnen, aldus de ondernemende broers. Ze gaan van start met het bereiden en aan de man brengen van gezonde, verse, regionale voedingsmiddelen waarmee klanten hun eigen buffet kunnen samenstellen voor een vaste prijs met keuze uit vis, vlees, vegetarisch en superfoods, ofwel gezonde verse voeding.

Onnodig zoutgebruik

De broers laten weten dat veel gezondheidsklachten het gevolg zijn van ongezond eten, zoals onnodig zoutgebruik, verkeerde vetten en e- nummers. ‘We weten welke producten gezond zijn en willen hier zoveel mogelijk mee werken’, doelen ze op de superfoods die ze gaan aanbieden. De website www.denrcatering.nl is vanaf begin januari toegankelijk.

Reageer op dit artikel