nieuws

Cateringmedewerker verongelukt op luchthaven

Catering

Op de luchthaven van Zaventem is het afgelopen weekend een dode gevallen bij een ongeluk bij een cateringbedrijf. De cateringdiensten zijn stilgelegd en dat heeft een tijdlang tot vertragingen geleid bij een aantal vluchten, meldt Deredactie.be.

Cateringmedewerker verongelukt op luchthaven

Een werknemer van LSG Skychefs is op de luchthaven van Zaventem aangereden door een vrachtwagen. De man van 61 is overleden. Enkele collega’s hebben het ongeluk zien gebeuren en waren in shock. Daarop hadden de werknemers van het bedrijf het werk stilgelegd. Er werden geen maaltijden meer geleverd en daardoor konden 17 langeafstandsvluchten niet op tijd vertrekken.

LSG Skychefs is een onderdeel van de Duitse groep Lufthansa. Los van het ongeluk zou er bij het bedrijf al langer ongenoegen zijn over de werkdruk en klagen de personeelsleden ook over de veiligheid. Het bedrijf levert maaltijden voor zowat de helft van de vluchten op Zaventem.

Reageer op dit artikel