nieuws

Misset Catering Award op Horecava vermist

Catering

Charlotte van Leeuwen en Maaike de Reuver van We Canteen zijn hun Misset Catering Award voor het meest innovatieve concept op de Horecava kwijtgeraakt. De award was aanwezig op de stand van We Canteen, maar bleek te zijn verdwenen.

Misset Catering Award op Horecava vermist

De winnaars laten weten dat ze daar ontzettend van balen. ‘We waren er juist zo trots op. We  hebben een actie op touw gezet om Mr. Misset ( de award, red) weer naar zijn We Canteen-huis te halen.’

Door bekendheid aan de vermissing te geven hopen Van Leeuwen en De Reuver dat hun award weer ergens opduikt. Ze laten weten vier inspirerende dagen te hebben beleefd op de beurs. ‘Maar toen we naar huis gingen, beseften we: ons zilveren mannetje was weg….. meegenomen. Heeft u hem gezien of weet u waar hij is, laat het ons dan alstublieft weten. Mr. Misset is 25 centimeter hoog, heeft een zilveren gelaat en houdt met trots een bestekje vast.’ Tips kunnen worden verzonden naar info@wecanteen.nl.

Reageer op dit artikel