nieuws

Rotterdamse studenten bedenken Ladagerie

Catering

Het cateringconcept van Ladage Beheer in de Hogeschool Rotterdam Museumpark gaat vanaf nu door het leven als Ladagerie. Studenten van de school bedachten deze naam.

Rotterdamse studenten bedenken Ladagerie

Sinds het begin van dit studiejaar is Ladage gestart met een volledig nieuw cateringconcept in de Hogeschool Rotterdam Museumpark. Het is de eerste cateringlocatie voor Ladage. Hierin zijn alle bestaande concepten van Ladage, waarvan Bram Ladage en Brood Express de bekendste zijn, voor het eerst bijeen gebracht onder een dak.

Nieuwe productgroepen

Wesley Ladage: ‘We hebben onze bestaande formules als basis genomen voor ons cateringconcept, dit hebben we aangevuld met een aantal nieuwe productgroepen. De kennis welke we met de verschillende formules hebben opgedaan, hebben we hierbij toegepast. Nieuw zijn bijvoorbeeld de verse wokmaaltijden, waar op verzoek een door de klant zelf samengestelde wokmaaltijd wordt bereid, en de verse salades. Ook hebben we geïnvesteerd in de breedte van het assortiment waarbij we producten bieden voor ieder budget.’

Nadat het gehele concept was neergezet ontbrak het echter nog aan een naam. Hierbij werd de hulp van de creatieve klanten ingeschakeld. Op de oproep een naam in te zenden kwamen vierhonderd reacties binnen. Veel originele namen, de een toepasselijker dan de ander. Vervolgens heeft de jury hier vijf originele namen (Eat & Meet,  Eetalage, Food for thought, Ladagerie, Tast toe!) uit geselecteerd welke allemaal de kans hadden om verkozen te worden. Via het social media kanaal Facebook konden stemmen vergaard worden. Iedere like was een stem waard. Uiteindelijk heeft de actie de naam Ladagerie opgeleverd.

Reageer op dit artikel