nieuws

FNV Catering verontrust over voortgang cao

Catering

FNV Catering is verbaasd over het besluit van werkgeversorganisatie Veneca om de cao-onderhandelingen over een nieuwe cao-catering op te schorten. De bond is verontrust over de voortgang.

FNV Catering verontrust over voortgang cao

Werkgeversorganisatie Veneca heeft laten weten dat zij de cao-onderhandelingen over een nieuwe catering-cao opschort, aldus FNV Catering. ‘Zij hebben meer tijd nodig om zich te beraden op de inhoud voor zij verder willen gaan met onderhandelen. Hierna zullen er nieuwe data voor cao-onderhandelingen gepland worden.’

Werknemersorganisaties FNV Catering, CNV Vakmensen, De Unie en werkgeversorganisatie Veneca zijn sinds begin dit jaar bezig met onderhandelen voor een nieuwe cao catering, welke per 1 april 2014 in moet gaan. Harry de Wit, sectorbestuurder FNV Catering: ‘We zijn verbaasd over deze reactie van Veneca en vinden deze ontwikkeling zeer verontrustend richting de voortgang van de cao-onderhandelingen.’

Reageer op dit artikel