nieuws

Nieuwkomers verrijken Top 20 van belangrijke personen

Catering

De Top 20 van belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse catering kent dit jaar maar liefst elf nieuwkomers. De ranglijst wordt gepubliceerd in Misset Catering 1 dat op 1 maart verschijnt.

Nieuwkomers verrijken Top 20 van belangrijke personen

De Top 20 wordt voor de vierde keer uitgebracht. De lijst bestaat uit mensen die zichtbaar en merkbaar hun stempel drukken op ontwikkelingen en meningsvorming in de catering, tegenwoordig ook wel omschreven als zakelijke horeca of horeca onder het dak van een ander. Het is een arbitraire lijst, gebaseerd op waarnemingen, berichten en gesprekken.

Onder de debutanten bevinden zich opvallend veel kleine ondernemers. Het zijn in de meeste gevallen creatieve vakmensen die er in slagen om met beperkte middelen veel tot stand te brengen. Zij zijn aan de winnende hand en een bron van inspiratie voor anderen.

Reageer op dit artikel