nieuws

Spar start maaltijdservice voor ouderen

Catering

Supermarktketen Spar is onder de naam Eet Smakelijk een pilot gestart met een maaltijdservice. Deze is gericht op ouderen.

Spar start maaltijdservice voor ouderen

De kant-en-klare maaltijden van de Spar zijn online te bestellen of via een formulier in de supermarkt zelf, meldt Food Hospitality. De maaltijden kunnen worden opgehaald in een van de vestingen of aan huis gebracht. Spar biedt de service op het moment in zeven vestigingen aan.

Spar biedt verschillende variaties aan: reguliere maaltijden, natriumbeperkte maaltijden, gemalen maaltijden, gemalen natriumbeperkte maaltijden en vegetarische maaltijden. Het aanbod van de maaltijden sluit aan bij een intentieovereenkomst die Spar oktober vorig jaar sloot met het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hierin werd afgesproken dat Spar zich zou inzetten de zelfredzaamheid van buurtbewoners te ondersteunen.

Reageer op dit artikel