nieuws

Buitenpoort wordt nieuwe cateraar Gelredome

Catering

Gelredome en Buitenpoort Catering hebben een driejarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Vanaf 1 juli verzorgt Buitenpoort Catering de vip & business catering in het Gelredome.

Buitenpoort wordt nieuwe cateraar Gelredome

De samenwerking tussen beide partijen gaat verder dan alleen het verzorgen van een hapje en een drankje tijdens evenementen en wedstrijden. Buitenpoort Catering gaat per 1 juli ook het gehele offertetraject verzorgen voor de verhuur van de vip- en businessruimtes in Gelredome.

Gelredome directeur Hèrald van de Bunt laat weten dat beide partners elkaar versterken.  ‘Met Buitenpoort Catering hebben wij een regionale partner gevonden met een sterke ondernemersgeest en maatschappelijke betrokkenheid.’

De samenwerking tussen GelreDome en Oseven stopt. Hèrald van de Bunt: ‘De afgelopen 16 jaar hebben wij met volle tevredenheid met Oseven samengewerkt.Zij hebben vanaf de opening in 1998 een belangrijke bijdrage geleverd aanhet succes van Gelredome. We hebben echter besloten om een nieuwe weg in te slaan en daarbij past een

andere invulling van het partnerschap’

Reageer op dit artikel