nieuws

Cateraars scoren op ziekenhuis ranglijst

Catering

De cateraars Hutten en Sodexo zijn actief bij de nummers 1 en 2 in de categorie ziekenhuizen van Gastvrijheidszorg met Sterren. Hutten is actief als cateraar in ziekenhuis Bernhoven in Uden dat eerste werd.

Cateraars scoren op ziekenhuis ranglijst

Sodexo verzorgt de maaltijden in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede dat op de tweede plaats eindigde. Beide ziekenhuizen en daarmee ook hun cateraars, ook al werden niet bij name genoemd, kregen lof toegezwaaid van de jury.

Over Bernhoven meldt de jury dat de oude situatie is losgelaten en dat men nu werkt met resultaatgerichte eenheden. Gastvrijheid is daarvan een integraal onderdeel. Voor het eten en drinken scoorde Bernhoven een dikke 9.

Gelderse Vallei krijgt eveneens lof toegezwaaid. Vier unieke kernkwaliteiten dragen bij aan gastvrijheid, aldus de jury, het gaat om samenwerken, flexibiliteit, klantgerichtheid en vakmanschap. ‘Een voorbeeld hiervan is het nieuwe systeem van eten en drinken. Met At Your Service kan de patiënt op elk gewenst tijdstip maaltijden bestellen, die binnen 45 minuten geleverd worden. Bij de menukeuze bieden roomservicemedewerkers begeleiding.’

Reageer op dit artikel