nieuws

Gastlessen gezonde voeding op basisscholen

Catering

Gastlessen voor leerlingen van basisscholen om het belang van goede voeding duidelijk te maken. Daar houdt de stichting Kind en Voeding zich mee bezig. Er zijn nog veel vragen.

Gastlessen gezonde voeding op basisscholen

Het belang van gezonde voeding wordt steeds duidelijker. Er zijn echter ook nog zoveel vragen over wat gezonde voeding nu eigenlijk is, zo meldt de stichting op Dichtbij.nl.

Ouders zien vaak door de bomen het bos niet meer als het gaat om gezonde voeding voor hun kind. Stichting Kind en Voeding zet zich in voor bewustwording over natuurlijke voeding en promoot daarmee het eten van zoveel mogelijk onbewerkte voeding, die alle essentiële voedingsstoffen bevat welke nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van het kind.

Gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit verkeerde eetgewoonten, juist daarom is het van belang om jonge kinderen en hun ouders bewust te maken van wat voeding met je gezondheid doet, meldt de stichting.

Reageer op dit artikel