nieuws

Limburg Catering aan de slag bij ROC Gilde

Catering

De catering op alle locaties van ROC Gilde Opleidingen ligt per 1 september in handen van Limburg Catering. Vorige maand vond in Roermond de contractondertekening plaats.

Limburg Catering aan de slag bij ROC Gilde

Namens Gilde Opleidingen zette bestuursvoorzitter Peter Thuis zijn handtekening onder het cateringcontract, meldt Out of Home Shops. Roger Daemen, directeur Limburg Catering, tekende namens de cateraar. Het contract is afgesloten voor een periode van vijf jaar, met twee optiejaren.

Limburg Catering zal op alle locaties van Gilde Opleidingen de cateringuitgifte in de kantines verzorgen. Tevens is Limburg Catering verantwoordelijk voor banquetingactiviteiten, koffievoorziening en automatencatering.

‘De verwachtingen zijn hoog’, laat bestuursvoorzitter Peter Thuis via Twitter weten. ‘We zijn erg benieuwd naar de aanpak van Limburg Catering.’ Roger Daemen laat weten dat de voorbereidingen al ruime tijd in volle gang zijn. ‘De aankleedborden voor de kantines zijn binnen, we hebben extra personeel aangenomen en kortgeleden hebben we de contracten met onze leveranciers getekend.’

Reageer op dit artikel