nieuws

Vineyard opent (net)werklocatie langs de A2

Catering

Vineyard Company heeft een vernieuwend restaurantconcept en een (net)werklocatie geopend langs de A2 tussen Amsterdam en Utrecht: Vineyard Food & Drinks. Na drie weken proefdraaien is de zaak vanaf 25 augustus geopend.

Vineyard opent (net)werklocatie langs de A2

Vineyard Food & Drinks is een multifunctioneel restaurant en een (net)werklocatie, vanaf 7 uur geopend, voor ontbijt, lunch en diner. Op deze nieuwe hotspot langs de A2 (afslag 7) vindt de zakelijke reiziger er bovendien werkplekken die kosteloos te gebruiken zijn, inclusief de faciliteiten.

Vineyard Food & Drinks verzorgt in het restaurant van ’s ochtends vroeg tot in de avond verse broodjes, lunch en diner, borrels en grab & go producten, passend bij elk moment van de dag. Ook kunnen producten uit de keuken direct worden meegenomen, zoals maaltijden voor thuis, vers gebakken brood en producten als pasta’s, oliën en salades.

‘Op culinair gebied geniet je op een hoogwaardig niveau van gezonde, duurzame producten tegen een eerlijke prijs’, zo meldt Vineyard. ‘Bovendien wordt alles live en voor de schermen bereid.’

De 25 werkplekken zijn voorzien van oplaad- en aansluitpunten voor laptops en tablets en er is gratis highspeed wifi beschikbaar. Airprinten en scannen zijn kosteloos. Met Vineyard Food & Drinks biedt het bedrijf een vernieuwende werklocatie en een restaurant voor de werkende reiziger. ‘De zakelijke faciliteiten zijn er gratis, de service is er hoog en de producten zijn vers, puur en worden ter plekke live voor u bereid. Het is letterlijk een kijkje in de keuken van Vineyard.’

Vineyard faciliteert en exploiteert horeca-, catering- en evenementenlocaties, die zich onderscheiden door hun bijzondere karakter, zoals de Nonnerie, Menno Kroon Private Venue, TivoliVredenburg, het Muiderslot en Buitenplaats Amerongen. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van party- en eventcatering.

Reageer op dit artikel