nieuws

Buschauffeurs Breda klagen over muffe kantine

Catering

Geen fatsoenlijke nooduitgang of daglicht in een ontzettend muffe, veel te warme ruimte. De nieuwe kantine voor buschauffeurs in Breda is niet bepaald een vooruitgang, zo meldt Omroep Brabant.

Buschauffeurs Breda klagen over muffe kantine

Door de verbouwing van het station in Breda werd de kantine van Veolia verplaatst. Tot ongenoegen van de chauffeurs. ‘Zelfs de pisbakken hingen hier te hoog’, verzucht een van de oudere chauffeurs. ‘Tot vanmorgen moesten we op onze tenen staan als we naar het toilet gingen. Gelukkig is dit probleem in elk geval verholpen door Veolia, maar het blijft een hok van niks hier.’

Volgens de chauffeurs in de kantine houdt de helft van hun collega’s tegenwoordig buiten pauze, zo meldt Omroep Brabant. Ook dat wordt door de chauffeurs verre van ideaal gevonden. De directie van Veolia liet weten dat ze begrip hebben voor de chauffeurs en dat de situatie intern wordt geëvalueerd.

Reageer op dit artikel