nieuws

Food e-motion beurs combineert foodservice en retail

Catering

Op 9 en 10 september 2014 vindt Food e-motion plaats in de Americahal te Apeldoorn. Op deze huisbeurs van Bidvest Deli XL komen foodservice en retail samen, zo heeft de groothandel bekend gemaakt.

Food e-motion beurs combineert foodservice en retail

De naam van de beurs van Bidvest Deli XL is veranderd van Foodservice Fair in Food e-motion. ‘De foodmarkt van nu is sterk in beweging, waarbij de grenzen tussen foodservice en retail vervagen. Bidvest Deli XL verlegt daarom haar grenzen met innovatieve concepten en nieuwe producten.’

Lucas Roskam Van Bidvest Deli XL zegt in een persbericht: ‘Food e-motion is een beurs van verhalen. Klant en leverancier komen in contact met elkaar en wisselen hun verhalen uit.’ Naast nieuwe producten biedt Food e-motion ook wat denkvoer, zo meldt de organisator. ‘De foodmarkt is sterk in ontwikkeling en dat vraagt om nieuwe oplossingen. Hoe kan de foodservice branche anticiperen op alle veranderingen? Food e-motion is de beurs waarop hierover van gedachte gewisseld kan worden met verschillende experts. Ook worden er oplossingen geïntroduceerd die een antwoord geven op de sterk veranderende zorgmarkt en bezoekers maken als eerste kennis met Verscentrum Nederland: de oplossing voor alle dagelijkse boodschappen in de zorg.’ Zie www.delixl.nl/foodemotion.

Reageer op dit artikel