nieuws

ISS opent horeca in Erasmus MC

Catering

Het Erasmus MC en ISS hebben een overeenkomst van 10 jaar gesloten voor de exploitatie van nieuwe horecavoorzieningen die op 29 september hun deuren openen. De voorzieningen bestaan uit het restaurant Kade 80 en Dok 10.

ISS opent horeca in Erasmus MC

De laatste heeft een ‘Grab&Go’-hoek met zitgelegenheid, maar biedt ook afhaal- en bezorgmogelijkheden. ISS verzorgt per 1 oktober 2014 tevens de banqueting voor feesten, vergaderingen en evenementen voor heel het Erasmus MC. KADE 80 en DOK 10 zullen dagelijks naar schatting 1.500 gasten verwelkomen.

Concept

De basis van Kade 80 en Dok 10 wordt gevormd door de wereldculturen. Rotterdam is één van de meest multiculturele steden van Nederland. Ook het Erasmus MC is zeer internationaal georiënteerd. Elementen van deze wereldculturen zijn terug te vinden in de inrichting en aankleding van de gelegenheden.

De horecagelegenheden zijn gericht op vier doelgroepen: medewerkers, studenten, patiënten en bezoekers. Voor kinderen komen er in Kade 80 twee kindergedeeltes en ook in de uitgifte wordt een speciale kinderbalie gecreëerd.

Reageer op dit artikel