nieuws

Gasten Prorest kunnen prijzen winnen

Catering

Prorest Catering houdt op bijna al haar locaties twee keer per jaar de Smaakdagen. Dit jaar kunnen gasten tijdens deze dagen niet alleen proeven maar ook prijzen winnen.

Gasten Prorest kunnen prijzen winnen

Prorest gaat van start met de Smaakdagen nieuwe stijl. Posters en banieren sieren de  bedrijfsrestaurants. Het Rad van Fortuin en het dobbelspel maken het plaatje compleet, zo meldt de cateraar.

Uit onderzoek bleek dat bezoekers hun lunch vaak samenstellen uit routine, vertelt formulemanager Ferry Schepens. ‘Om deze te doorbreken bieden wij tijdens de Smaakdagen samen met onze vaste leveranciers bijzondere en gezonde gerechten aan, zoals wrap met spinazie, rode biet en geitenkaas. Of een Japanse tijgerbol met zalm, wasabi roomkaas en zeewiersalade. Daarnaast zijn er gratis proefgerechtjes.’

Ook kunnen er prijzen gewonnen worden door middel van kraskaarten, een dobbelspel of een draai aan het rad van fortuin. Kleine prijzen zoals een blikje frisdrank of een stuk fruit en wat grotere prijzen zoals culinair weekend voor twee personen.

Reageer op dit artikel