nieuws

Warung Catering Services actief in supermarkten

Catering

Warung Catering Services is van start gegaan met het shop-in-shop leveren van authentieke Indonesische en Surinaamse maaltijden in supermarkten. De onderneming produceert maaltijden onder de merknamen Warung Ventje en Sweetie.

Warung Catering Services actief in supermarkten

Inmiddels hebben meerdere supermarktketens, waaronder Deen Supermarkten, de kant-en-klare maaltijden in hun assortiment opgenomen, zo meldt Warung Catering services dat ook een restaurant exploiteert, Warung Ventje in Rotterdam-Hillegersberg.

Shop-in-shop

Warung Catering Services is juni 2014 van start gegaan. De oprichters, Ronald Westhoff en Marcel van Dulken, laten weten dat hun shop-in-shop concept in iedere supermarkt geplaatst kan worden. ‘Het versterkt de beleving van de authentieke Indonesische keuken en biedt absoluut meerwaarde op de winkelvloer.’

Reageer op dit artikel