nieuws

Eurest steunt de Voedselbank in Eindhoven

Catering

Van vrijdag 12 tot en met vrijdag 19 december doet Eurest op High Tech Campus Eindhoven mee aan de actie Samen voor de Voedselbank. Tien producten die het meest nodig zijn bij de Voedselbank worden tijdens lunchtijd verkocht op The Strip.

Eurest steunt de Voedselbank in Eindhoven

Campus bewoners nemen deel aan de actie door een product te kopen. Eurest draagt datzelfde product nog eens bij, waarmee de inzet verdubbeld wordt. Met de actie hoopt Eurest bij te dragen aan een goede kerst voor de minderbedeelde medemens.

Jasper Kortsmit, chef-kok van à la carte restaurant The Lounge op The Strip, laat aan Omroep Brabant kijkers zien wat je met de tien producten kunt koken. Hij kookt onder andere een curry en een pastamaaltijd. Omroep Brabant maakt hiervan opnames die worden uitgezonden tijdens de actieweek.

Op vrijdag 19 december bezoekt Eurest de Omroep Brabant studio waar de producten voor de Voedselbank worden ingezameld. Deze actieweek maakt onderdeel uit van een landelijk initiatief van regionale omroepen.

Particulieren en bedrijven kunnen helpen door zelf acties op te zetten en de ingezamelde producten in hun eigen regio in te leveren. Ook kunnen mensen via de Voedselbank On Tour producten doneren. De regionale omroepen berichten hierover vooraf en gedurende de actieweek via radio, social media en televisie.

De producten die voor de Voedselbank worden ingezameld zijn suiker, thee, koffie, rijst, pasta, pastasaus, groenten in blik, zoet beleg, koffiemelk en houdbare melk.

Reageer op dit artikel