nieuws

Aanbod maaltijdautomaten groeit

Catering

Het aanbod van automaten die warme maaltijden bieden neemt toe. Op de vakbeurs Facilitair in Den Bosch, van 14 tot en met 16 januari, introduceerde Food Connect de Maaltijdautomaat.

Aanbod maaltijdautomaten groeit

De Maaltijdautomaat zorgt ervoor dat er altijd een gezonde en verantwoorde maaltijd verkrijgbaar is en is daarom uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties, aldus het bedrijf. ‘Door middel van de automaat zijn er bijvoorbeeld altijd overwerkmaaltijden beschikbaar waardoor collega’s toch een gezonde en voedzame maaltijd kunnen nuttigen. De maaltijd kan ter plekke worden verwarmd of mee worden genomen naar huis.’

Bedrijven en organisaties hebben zelf geen omkijken naar de Maaltijdautomaat. De automaat geeft automatisch de stand van het aantal maaltijden door aan Food Connect. Food Connect kookt vervolgens de maaltijden én vult de automaat weer aan.
Gebruikers van de automaat betalen de maaltijd rechtstreeks aan de automaat, aldus Food Connect  ‘Waardoor bedrijven geen financiële rompslomp hebben. Betalingen kunnen zowel met contant geld worden verricht als door middel van een betaalpas.’ De Maaltijdautomaat worden uitgebreid met een moderne ombouwkast inclusief magnetron en een zitje.

Reageer op dit artikel