nieuws

Emmense bedrijven werken samen

Catering

De Emmense bedrijven HB Systems en Van het Huys Catering hebben begin maart de handen ineengeslagen. Hierdoor is een samenwerking op het gebied van facilitaire verzorging en catering voor elke gelegenheid ontstaan, zo meldt Emmen.nu.

Emmense bedrijven werken samen

De ondernemers Harm Brüning en Arnoud van der Veen werken al langer samen maar hebben nu besloten de handen echt ineen te slaan en een samenwerkingsverband op te richten. Arnoud van der Veen: `HB Systems heeft alles in huis om feestje te maken, zoals de modernste party-apparatuur, de mooiste feesttenten en de beste dj’s. En Van het Huys Catering heeft onder andere de beste horecamensen en topkoks die de lekkerste gerechten en drankjes maken.’

HB Systems en Van het Huys Catering zijn en blijven zelfstandige ondernemingen die apart van elkaar in te huren zijn.

 

Reageer op dit artikel