nieuws

Smaakmakers van Ahoy trekken de aandacht

Catering

Ahoy Catering Services gaat verder onder de naam de Smaakmakers van Ahoy. Deze naam sluit beter aan bij waar Ahoy voor staat op het gebied van eten, drinken en beleving, aldus Ahoy.

Smaakmakers van Ahoy trekken de aandacht

Aanleiding van de nieuwe naam was de wens om de identiteit van de afdeling en haar product beter neer te zetten en daarmee een duidelijker imago te creëren. Ralf Knikkenberg, Manager Catering Services, denkt dit met de Smaakmakers perfect te kunnen doen. ‘Al jarenlang verzorgen wij het eten en drinken tijdens grootschalige en kleine evenementen en vele organisatoren weten ons hierin te vinden. Onze stempel, waar wij voor staan en onze rode draad, misten nog in dit verhaal. De naam de Smaakmakers van Ahoy vertegenwoordigt onze aanpak en visie op het gebied van eten en drinken tijdens evenementen. Het biedt een verrijking van de totaalbeleving in Ahoy.’

 

Reageer op dit artikel