nieuws

Gezonde avondmaaltijd voor werknemers Schiphol

Catering

Het wordt voor werknemers op Schiphol Centrum makkelijker om na een werkdag op een eenvoudige manier een gezonde avondmaaltijd thuis op tafel te zetten. Eetwinkel Bilder & De Clercq zorgt daar sinds kort voor.

Gezonde avondmaaltijd voor werknemers Schiphol

Op 1 september is de Amsterdamse eetwinkel Bilder & De Clercq op Schiphol gestart met het foodconcept The Wall, een interactieve boodschappenmuur. Dit gebeurde op drie plaatsen. Werknemers kunnen via The Wall of online via hun smartphone een gerecht uitkiezen en krijgen de ingrediënten hiervoor op kantoor bezorgd.

14 recepten
Er worden wekelijks 14 recepten via The Wall en een app aangeboden, die met extra’s, zoals brood of een nagerecht, kunnen worden uitgebreid. De ingrediënten worden aan het einde van de middag op het kantoor van keuze bezorgd.

Veelal biologisch
De ingrediënten van de gerechten zijn vers, van hoge kwaliteit, veelal biologisch, en worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht, meldt Bilder & De Clercq.

Reageer op dit artikel