nieuws

Juul geeft Prorest cateringmanagers meer verantwoordelijkheid

Catering

Prorest Catering heeft het nieuwe cateringconcept Juul gelanceerd. In dat concept zijn de cateringmanagers verantwoordelijk voor de menusamenstellingen.

Juul geeft Prorest cateringmanagers meer verantwoordelijkheid
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Schiedam - presentatie JUUL - Facillicom

Het nieuwe concept sluit aan op de vraag van de gast, de ontwikkelingen in de markt en de missie en visie van Prorest, aldus Prorest. De basis van het nieuwe concept is ‘lekker eten en drinken.’

Toegevoegde waarde
Commercieel directeur van Prorest Catering Patrick Polak legt uit: ‘De toegevoegde waarde van eten en drinken in een organisatie wordt belangrijker, omdat je daarmee zowel fysieke als mentale energie in een organisatie kunt brengen.’

Kapitaal
Om toe te voegen dat dat bijdraagt aan gezondere werknemers en goed werkgeverschap. Prorest is van mening dat voor iedere organisatie geldt dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn. ‘Zij maken het verschil en zijn de drijvende kracht achter het succes van een organisatie. En hoe beter de medewerkers in hun vel zitten, hoe beter de organisatie presteert.’

Verantwoordelijk
Deze visie past Prorest ook op de eigen medewerkers toe. Polak vervolgt: ‘De cateringmanagers bij Juul zijn zelf verantwoordelijk voor de menusamenstellingen op de locatie. Ze krijgen vrijheid en we ondersteunen ze in ondernemerschap. Omdat het in onze ogen steeds méér gaat om de gedachte achter het concept, om het verhaal.’

Ruimere openingstijden
Een ander aspect aan het nieuwe concept zijn de openingstijden. JUUL hanteert ruime openingstijden. Zo wordt het restaurant veel meer een ontmoetingsplek. Polak: ‘Wij geloven dat lunch gelijk staat aan rustmoment. Even de bakens verzetten, andere collega’s spreken, aandacht voor jezelf. Waar mensen – naast lekker en gezond eten en drinken – elkaar ontmoeten. Dat is de toekomst.’

 

 

Reageer op dit artikel