nieuws

Catering awards naderen ontknoping

Catering

Juryleden van de Misset Catering Awards zijn druk doende met het bezoeken en beoordelen van de genomineerden. Op 26 november worden de awards uitgereikt in Golfbaan Naarderbos te Naarden.

Catering awards naderen ontknoping

De jury die bestaat uit zes koppels van twee personen, komt deze week bijeen om de bevindingen te bespreken. Evenals vorig jaar zijn er zes categorieën. De namen van de genomineerden zijn gepubliceerd in Misset Catering 4 dat op 2 oktober is verschenen. U kunt de namen daarnaast terugvinden op de site van de Misset Catering Awards.

Aanmelden
Mensen die het event op 26 november willen bezoeken, kunnen zich inschrijven op de genoemde site.

Speciale blog
Ondertussen leven niet alleen de kandidaten maar ook hun collega’s toe naar 26 november. Zo heeft Isabelle Westra van Leo op het werk! een blog gepost waarin ze beschrijft hoe haar genomineerde collega Lydia Oedekerk-Otten zich weerde tijdens het bezoek van de jury. Deze blog is terug te vinden op Leoophetwerk.nl.

 

 

Reageer op dit artikel