nieuws

Top drie van cateraars is onveranderd

Catering

De top drie van cateraars in het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep is onveranderd gebleven ten opzichte van vorig jaar. Deze ranglijst is gebaseerd op het oordeel van medewerkers over hun bedrijfsrestaurant.

Top drie van cateraars is onveranderd

Hutten is voor het derde jaar op rij eerste geworden. Met een gemiddeld resultaat van 8,05 scoorde de cateraar beter dan de afgelopen jaren.

Dienstverlening
Op de punten assortiment, dienstverlening en service, kwaliteit van de producten en lunchruimte kwam Hutten als beste uit de bus. De hoogste score behaalde de Veghelse cateraar op het thema dienstverlening, namelijk een 8,4. Net als vorig jaar bezetten Appèl en SAB Catering respectievelijk de tweede en derde plek.

Elfde keer
Voor de elfde keer deed Foodstep onderzoek naar de mening van werknemers over hun bedrijfsrestaurant. In het Nationaal Catering Onderzoek worden cateraars opgenomen die 100 of meer beoordelingen hebben ontvangen. Het gaat om een kleine 12.000 respondenten die hun mening hebben mogen geven over het bedrijfsrestaurant waar zij zelf de beschikking over hebben.

Reageer op dit artikel