nieuws

Zorg vraagt aandacht voor armoede

Catering

Kerken en kerkelijke instellingen in en om Rotterdam hebben aandacht gevraagd voor de armoede in de stad. In oktober werden diverse activiteiten georganiseerd.

Zorg vraagt aandacht voor armoede

De organisaties refereren aan Laurentius, een icoon als het gaat om het helpen van mensen die in nood verkeren. Voor de tweede keer organiseerden de gezamenlijke kerken en kerkelijke instellingen in Rotterdam in oktober allerlei activiteiten onder de naam Laurentiusdag.

Het Diner
Een van die activiteiten was Het Diner. Dat vond plaats in de Van Nellefabriek. Het was bestemd voor mensen die wekelijks bij de voedselbank komen. 800 mensen schoven aan. Lelie zorggroep werkte hier aan mee, zo wordt gemeld. Op de foto ziet u medewerkers en vrijwilligers in actie.

 

 

Reageer op dit artikel