Foodcare Innovatie Trofee 2016

Foodcare Innovatie Trofee 2016

Foodcare professionals daagt ondernemers uit 0m hun innovatieve idee mee te laten dingen naar de foodcare innovatietrofee 2016.  Bedrijven, organisaties, instellingen of personen die zich bezig houden met eten, drinken en gastvrijheid in de zorg kunnen zich tot 24 februari 2016 aanmelden voor de Foodcare Innovatie Trofee 2016.

Deelnemers maken kans om categoriewinnaar en totaalwinnaar te worden. De trofeeën worden uitgereikt op de beurs Welkom in de Zorg in Jaarbeurs Utrecht op 6 april 2016. Inzenden is mogelijk in de volgende categorieën:  Food & beverage,  Apparatuur,  Concept en management, Gastvrijheidsconcept en de nieuwe categorie Beste foodcare professional. Laatstgenoemde is bedoeld voor mensen die een topidee bedacht hebben waar cliënten en medewerkers van profiteren.

Criteria
Het concept of het product mag niet lager dan één jaar op de markt zijn. Verder spelen bij de beoordeling mee: mate van innovatie, toepasbaarheid voor de professionele gebruiker, mvo en beleving. Het innovatieve van de inzending zal twee keer zo zwaar wegen als de overige criteria.

Jury
De jury is samengesteld uit mensen die verschillende disciplines in de zorg vertegenwoordigen: instellingkoks, voedingsassistenten, opleidingen, cliëntenraad en horeca. Het gaat om de volgende personen: Voorzitter Kees Theeuwes, (zorgdirecteur). Ton Snijders en Jan van den Brekel (beiden hoofd voeding), Henk van Ewijk (kok), Annie Dijkstra (voedingsassistente), René van der Gun (gastvrijheids-/servicedeskundige) en Alphons Smits (LOC, Zeggenschap in zorg).

Online aanmelden is mogelijk tot 24 februari 2016.