Bos&Bos aan de slag op Airport Eelde

Bos&Bos aan de slag op Airport Eelde

Met ingang van 1 januari 2016 is Bos&Bos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Het restaurant en de zalen zullen eerst een grondige metamorfose ondergaan.

Renske Bos laat weten dat het restaurant wel bekend is bij de mensen. ‘Maar behalve dat beschikt Groningen Airport Eelde ook over diverse prachtige ruimtes, waar zowel zakelijke als particuliere gasten een evenement kunnen organiseren.’

Capaciteit
De capaciteit van die zalen varieert van 5 tot circa 300 gasten. ‘Het uitzicht is fantastisch. Wij denken dat wij onze opdrachtgevers hiermee een prachtige aanvulling kunnen bieden.’

Feestje
Het aanbod op het gebied van eten en drinken in het restaurant wordt de komende weken verder uitgewerkt. Bos: ‘Puur, lekker en eerlijk eten is wat we onze gasten willen bieden. Als je op vakantie gaat, moet het moment van vertrek al een feestje zijn.’