nieuws

Eerste artiestenbureau voor foodtrucks 

Catering

The Food Convoy, het eerste artiestenbureau voor foodtrucks, gaat deze week officieel van start. Het inhuren en runnen van een foodtruck wordt hierdoor makkelijker. Net als het organiseren van een foodtruck-event.

Eerste artiestenbureau voor foodtrucks 

Foodtrucks zijn in korte tijd enorm populair geworden en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. De ondernemers achter deze trucks zijn ‘artiesten’ die de meest fantastische gerechten bereiden voor gasten. ‘Wij zorgen ervoor dat zij het maximale uit hun rijdende keuken kunnen halen en dat iedereen die een foodtruck in wil huren dit zorgeloos kan doen,’ aldus The Food Convoy.

Voor foodtruck-ondernemers 

The Food Convoy brengt foodtruck-ondernemers en foodtruck-liefhebbers bij elkaar. Of er nu een foodtruck nodig is voor een bedrijfsfeest, een bruiloft of voor een groot event, The Food Convoy helpt hierbij. Niet alleen kan The Food Convoy de beste foodtruck(s) voor iedere gelegenheid vinden, er kan ook volledige ondersteuning worden geboden bij de organisatie van het evenement. Het uitwerken van het concept, het opstellen van een draaiboek, het regelen van de aankleding of het personeel: bij al dit soort zaken kan The Food Convoy bedrijven, particulieren en event-organisatoren ondersteunen.

De foodtruck-ondernemers die bij The Food Convoy zijn aangesloten worden ondersteund en ontzorgd. Er wordt niet alleen voor gezorgd dat de foodtrucks zo veel mogelijk worden ingezet, The Food Convoy helpt de uitbaters met al hun (ondernemers)vragen. Of het nu gaat om de berekening van marges of om een ruzie met hun wederhelft omdat ze te hard werken: The Food Convoy staat voor ze klaar.

United Food Concepts

The Food Convoy is onderdeel van United Food Concepts (UFC), het bedrijf achter ChefPlaza (kok aan huis), VanChefs (catering) en FoodButlers (high end maaltijden). Het team van UFC bestaat uit professionals uit verschillende disciplines met een gezamenlijke passie voor gastronomie. Ellen Engels heeft aan de wieg gestaan van The Food Convoy en is het aanspreekpunt voor alle foodtruckers en foodtruckfanaten.

Reageer op dit artikel