nieuws

Ruim 75 foodtrucks op Foodtruckfestival Eeterij in Ahoy

Catering

In Ahoy Rotterdam vindt van 17 tot en met 20 maart Foodtruckfestival Eeterij plaats. Naast foodtrucks zijn entertainment, muziek en een skate-baan blikvangers van deze eerste editie.

Ruim 75 foodtrucks op Foodtruckfestival Eeterij in Ahoy

 

‘Wij denken dat dit zelfs het grootste indoor foodtruckfestival van Europa is’, vertelt organisator Wim van Os. Op zo’n 10.000 vierkante meter komen meer dan 75 foodtrucks naar Ahoy voor het vierdaagse foodtruckfestival. Behalve foodtruckers zijn er diverse barren voor drank, is er entertainment in de vorm van live-muziek, dj’s en Skate Fever uit Capelle ad IJssel met een unieke 300 m2 grote indoor skatebaan.

Deel opbrengst naar goed doel

Het festival vindt plaats van donderdag 17 maart tot en met zondag 20 maart. Vier dagen lang treden diverse singer-songwriters op, en op zaterdag 19 maart is dat The Voice of Holland-winnares Maan. De entree bedraagt €2,50 en van ieder verkocht kaartje op de eerste dag, gaat €1 naar een goed doel, De Roparun: een estafette loopevenement van Parijs naar Rotterdam, waarbij geld ingezameld wordt voor zorg en ondersteuning van mensen met kanker.

Reageer op dit artikel