nieuws

Vermaat naar ArtEZ hogeschool

Catering

Vanaf april 2016 verzorgt Vermaat de horecafaciliteiten op ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle en Arnhem. Vrijdag 5 februari ondertekenden Rick Zeelen (CEO Vermaat) en Marjolijn Brussaard (Bestuursvoorzitter ArtEZ) het contract.

Vermaat naar ArtEZ hogeschool
Rick Zeelen (CEO Vermaat) en Marjolijn Brussaard, bestuursvoorzitter ArtEZ, ondertekenden het contract.

‘De scholenmarkt sluit naadloos aan op onze ambities. In onze visie op horeca, binnen universiteiten en hogescholen, vertalen wij de smaak van de opdrachtgever naar een horecaconcept passend bij de opleiding en haar studenten. Zo creëren wij het ultieme verlengstuk van de organisatie. Met onze expertise, innovatiekracht en creativiteit zijn we ervan overtuigd fors te groeien in de scholenmarkt, ‘ aldus Rick Zeelen, CEO Vermaat.

Pop-UP
Met het concept ‘Pop-UP’ won Vermaat de aanbesteding die door ArtEZ voor de nieuwe horeca in Zwolle en Arnhem was uitgeschreven. Het is een horecaconcept voor en door studenten. Samen met de cateraar vertalen de studenten het concept naar een eigentijds restaurant. De studenten denken, twee keer per jaar, actief mee over de restaurantomgeving, de kleding, het logo en de signing.

Partnership
‘Wij vroegen om een cateraar die buiten de lijntjes kleurt. Die geen vaste concepten hanteert. Een ondernemer die kunst, kennis en creativiteit centraal stelt. En altijd de beste wil zijn. Vermaat heeft naar ons geluisterd en onze wensen vertaald naar een prachtig horecaconcept wat past in de totaalbeleving van ArtEZ. Een horecapartner naar mijn smaak’, aldus Jolanda van Heel, Hoofd Facilitaire Zaken ArtEZ.

Reageer op dit artikel