nieuws

Foodfestival Lepeltje Lepeltje in zeven steden

Catering

Het rondreizende culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit jaar uit naar zeven steden en Mysteryland. In Amersfoort, Dordrecht, Utrecht, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven en op Mysteryland gaat jong en oud bourgondisch genieten.

Foodfestival Lepeltje Lepeltje in zeven steden

Vanaf Pinksterweekend in mei tot en met eind augustus wordt er vers en ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, spelen er bands en dj’s, is er een programma voor de kinderen. De toegang is gratis.

Foodtrucks
Op Lepeltje Lepeltje staan geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens uit het gehele land, aangevuld met lokale smaakmakers. Het eten is divers; van spareribs tot oesters, van cupcakes tot ijs en alles daartussenin. Daarnaast worden er (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Markt
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd.

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil je met jouw restaurant laten zien wat je in huis hebt? Meld je aan.

Agenda Lepeltje Lepeltje
Amersfoort: 13 t/m 16 mei – Burgemeester Brouwerplantsoen
Dordrecht: 3 t/m 5 juni – Weizigtpark
Utrecht: 24 t/m 26 juni – Park Lepelenburg
Groningen: 1 t/m 3 juli 2016 – De Nieuwe Kerk
Zwolle: 8 t/m 10 juli – Ter Pelkwijkpark
Apeldoorn: 29 t/m 31 juli – Park Haven Centrum
Eindhoven: 5 t/m 7 augustus – Anne Frankplantsoen
Mysteryland: 27 t/m 28 augustus – Mysteryland

 

Reageer op dit artikel