nieuws

Eurest en Willem&Drees slaan handen ineen

Catering 7131

Willem&Drees is door Eurest aangesteld als lokale voedselpartner voor alle locaties. De geselecteerde producten gaan direct van lokale ondernemers naar de restaurants. Met de samenwerking speelt Eurest in op de groeiende vraag naar gezonde en kwalitatief goede producten van eigen bodem.

Eurest en Willem&Drees slaan handen ineen

In alle restaurants van Eurest zijn appels en peren en de appel- en appelperensap van Willem&Drees beschikbaar. Daarnaast hebben de restaurants zelf de vrijheid om het assortiment uit te breiden met melk, boter, vele soorten groenten en zacht fruit. Sharon Jongerius, Categorymanager bij Eurest: ‘We vinden het belangrijk om lokaal ondernemerschap te steunen, om zo onze eigen economie te stimuleren. Willem&Drees werkt met meer dan 160 lokale ondernemers die zijn geselecteerd op hun vakmanschap. Zij halen het lekkerste eten van het land. Altijd van het seizoen en vers geoogst, zodat wij onze gasten het beste kunnen bieden. Het feit dat onze gasten steeds meer behoefte hebben om te weten waar eten vandaan komt, en onze missie om onze productlijn te verduurzamen, maakt dat we ontzettend trots zijn op deze samenwerking.’

Ruimte voor ontwikkeling
Het lokale assortiment wordt ieder kwartaal aangevuld met nieuwe producten. Drees Peter van den Bosch van Willem&Drees: ‘Het bijzondere aan deze samenwerking is dat we van Eurest alle ruimte krijgen om verder te ontwikkelen. We zijn continu binnen alle categorieën aan het kijken of we kunnen vervangen of aanscherpen. Zo zijn we nu bezig om ook kaas en vleeswaren beschikbaar te maken voor de restaurants. Dankzij de nauwe samenwerking zijn we in staat om met elkaar de ideale productlijn samen te stellen, waardoor gasten van Eurest kunnen genieten van de lekkerste producten van eigen bodem.’

Over Eurest
Eurest is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest (food) en Eurest Services (support).

Reageer op dit artikel