nieuws

Laurens van Dam chef-kok Cuisine on Tour

Catering 5347

Laurens van Dam, voormalig eigenaar van restaurant Metropolitan in Voorburg, is de nieuwe chef-kok van cateraar Cuisine on Tour. Daarnaast is Cuisine on Tour de samenwerking aangegaan met Ramon Beuk, voor de catering van Tasty Comedy op de Pier in Scheveningen.

Laurens van Dam chef-kok Cuisine on Tour

Laurens van Dam volgde de Hogere Hotelschool in den Haag en ging daarna werken als partymanager bij een groot horecabedrijf.

Hier groeide hij snel door naar de sales-afdeling, waar hij veel commerciële heeft ervaring opgedaan. Enkele jaren later maakte Laurens een carrièreswitch van werknemer naar werkgever. In 2008 opende hij zijn eigen restaurant in Voorburg, Metropolitan. Als chef-kok kon Laurens zijn organisatietalent uitstekend combineren met zijn passie voor eten. In 2011 verkocht Van Dam zijn restaurant waarna hij als zzp-er verder ging.

‘Een ontzettend leuke job, met steeds een nieuw concept en nieuwe gezichten, maar ik mis het werken met een vast team. Een team waarmee ik kan werken aan ontwikkeling om de standaard naar een hoger niveau te tillen. Bij Cuisine on tour kan ik dat.’

Samen met Tasty Comedy van Ramon Beuk

Dimitri Chalos, algemeen directeur Cuisine on tour, is recent de samenwerking aangegaan met Tasty Comedy van Ramon Beuk en Jörgen Raymann. Zij verzorgen een culinaire comedyshow op De Pier in Scheveningen.

Ieder weekend gaat, onder leiding van Ramon Beuk, de keukenbrigade van Cuisine on tour aan de slag.  Het is de eerste keer dat Cuisine on tour de culinaire invulling verzorgt bij een dinershow.

Daarnaast is Cuisine on Tour culinair partner van De Pier in Scheveningen.

Reageer op dit artikel