nieuws

Servicedienst voor foodtrucks

Catering 10964

Food Truck Revolution biedt als  foodtruckbouwer een professionele 24/7 service om ondernemers bij te staan. Op elk evenement kom je foodtrucks  tegen en speciale foodtruck-festivals duiken op in heel Nederland, maar om succesvol te zijn zal er geprofessionaliseerd moeten worden. 

Servicedienst voor foodtrucks

Food Truck Revolution zorgt niet alleen voor de keukenapparatuur en de truck, maar ook voor de energievoorzieningen. Tjeerd Breeman van Food Truck Revolution kan deze garantie geven door een intensieve samenwerking met leveranciers van trucks, carrosserieën en professionele keukens.

Food Truck Revolution biedt een totaaloplossing. Van conceptontwikkeling en design tot handige oplossingen voor allergenendeclaraties en HACCP-registratie op smartphone en tablet. Food Truck Revolution begint de revolutie door food trucks op alle vlakken te professionaliseren.

Reageer op dit artikel