nieuws

Shell verlengt contract met Eurest Services

Catering 9755

Oliemaatschappij Shell heeft het contract met Eurest Services verlengd tot 31 december 2020. Het betreft een multiservicecontract voor alle locaties van Shell wereldwijd, met in totaal 28 verschillende vormen van facilitaire dienstverlening.

Shell verlengt contract met Eurest Services

In 2007 zijn Shell en Eurest Services voor het eerst de samenwerking aangegaan. Wouter Rijken, Manager operations Eurest Services voor Shell: ‘Een contractverlenging is het mooiste compliment wat je van een klant kunt krijgen. We zijn dan ook ontzettend trots en blij met deze blijk van vertrouwen.’

Van catering tot vervoer gevaarlijke stoffen
Naast de meest gebruikelijke services als catering en schoonmaak activiteiten verzorgt Eurest Services ook de coördinatie van het vervoer van gevaarlijke stoffen, productie van drukwerk en reprografische diensten, tuin- en landschapsonderhoud en evenementen.

Reageer op dit artikel