artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 18: Foodmaster De Parel, ‘s-Gravenzande

Fastfood

Ondernemer Richard van Dop overleed in juni aan de gevolgen van een hersentumor. Het bedrijf ging verder zonder zijn bezielende leiding, maar is onder de hoede van Bianca een cafetaria van allure gebleven. Fris, schoon, mooie aardse tinten en fraaie visuals, kortom een lust voor het oog.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 18: Foodmaster De Parel, ‘s-Gravenzande
Foodmaster De Parel Marktplein 45 2691 BV ’s-Gravenzande www.cafetariadeparel.nl

Bij De Parel wordt uitermate plan­matig en met oog voor de omgeving vol gedrevenheid gewerkt. Het kenmerkt zich door een actieve opstelling en bekleedt in zijn eigen verzorgingsgebied een prominente positie. De focus is hierbij vol gericht op frites en snacks van hoge kwaliteit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels